RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Mesajul unui internațional cu 54 de selecții sub tricolor: „Nu e un capăt de țară”

România a ratat calificarea la ultimele două turnee finale, iar un nou eșec în viitoarea campanie pentru Cupa Mondială din 2022 nu ar mai surprinde pe nimeni. 

Dar nici nu ar trebui să ne întristeze, este de părere Florentin Petre.

„Nu ar trebui să fie un capăt de țară dacă nu ajungem în Qatar. Trebuie să lăsăm antrenorul să își facă treaba. Eu am încredere în el, important e să îl suținem cu toții în această misiune.

Sigur că e important să avem rezultate, dar astea vin doar dacă va fi continuitate. Trebuie să investim în centrele de copii și juniori pentru că sunt deja foarte mulți străini care fac diferența în Liga 1″, a comentat situația primei reprezentative Florentin Petre, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

Generația care ne-a făcut mândri anul trecut la Europenele U21 din Italia trebuie să primească în continuare credit și în meciurile selecționatei de seniori, este sfatul fostului mijlocaș cu prezențe la Euro 2000 și Euro 2008.

„Mirel trebuie să fie inspirat să găsească sistemul cel mai potrivit. Avem jucători foarte buni, doar că trecem printr-o perioadă foarte grea. Altfel cum s-ar explica faptul că anul trecut am reușit să ajungem în semifinalele CE de tineret?

Trebuie să avem grijă de această generație, alături de ei trebuie să fie 4-5 jucători cu experiență. Trebuie să joace meci de meci la echipelor lor de club și dacă vor reuși o mare performanță, vor fi priviți cu alți ochi”, a mai completat omul cu șase goluri în tricoul Românei. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Aprecieri pentru marea rivală din partea unui dinamovist: “Au o viteză în plus”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare