RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Incertitudinea de la Dinamo, amendată și din afară: “E o harababură mare de tot”

Suporterii grupați în programul DDB fac toate forturile să aducă formația din Ștefan cel Mare pe linia de plutire după ce partea spaniolă nu a oferit garanțiile necesare unei activități normale a clubului.

Chiar și așa, grupul condus de Pablo Cortacero dorește să fie repus în drepturi de justiție pentru a putea să ia din nou decizii în viața de zi cu zi a lui Dinamo. Fost campion al României, Sergiu Costin este și el bulversat de problemele cu care se confruntă unul dintre cel mai mari branduri din fotbalul românesc.

“Din experiența mea trăită ca fotbalist știu ce e în sufletul lor, au o situație incertă. E și problema financiară și de conducere. Ce se întâmplă acolo mi se pare o enigmă totală.

Acolo nu se știe nimic, este o harababură mare de tot! Îmi pare rău pentru un club ca Dinamo. Este o situație în care cred ca fotbalistul nu este motivat, nici ei nu știu ce se întâmplă și care este viitorul lor”, a declarat Sergiu Costin, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

sergiu costin dinamo

Bistrițeanul își aduce aminte cum în trecut Dinamo inspira teamă oricărui adversar.

“Când mergeam să jucăm la Steaua, Dinamo sau Rapid erau practic meciuri pierdute, pentru că erau prea puternici. Cine bătea la Steaua, la Dinamo înseamnă că erau fotbaliști adevărați.

Eu nu sunt fanul unei echipe, dar mi-ar părea rău să dispară Dinamo așa cum s-a întâmplat cu Rapidul. O altă echipă de tradiție și care merită să fie în Liga 1, sper să se rezolve problemele financiare”, a adăugat fostul fotbalist al Oțelului. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Adevăraţii dinamovişti nu se încred în vorbele lui Pablo Cortacero: ,,E o cauză pierdută”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare