EXCLUSIV | ”Il Luce”, mai motivat ca niciodată: ”O să vadă că sunt profesionist când o să le câștig campionatul!”

Mircea Lucescu (74 de ani), noul antrenor de la Dinamo Kiev, este mai motivat ca niciodată!

Legendarul antrenor român a semnat un contract pe doi ani cu vicecampioana Ucrainei, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. (Vezi AICI mai multe detalii)

Mircea Lucescu a făcut istorie la marea rivală a lui Dinamo Kiev, Șahtior Donețk, echipă pe care a antrenat-o în perioada 2004–2016. A câștigat 8 titluri, 6 Cupe ale Ucrainei, 7 Supercupe ale Ucrainei, dar și Cupa UEFA în 2009.

mircea-lucescu

”Il Luce” a antrenat ultima dată echipa naţională a Turciei, iar Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo și apropiat al marelui antrenor român, a dezvăluit cât de mult își dorea Mircea Lucescu să antreneze și ce obiective și-a propus la Dinamo Kiev.

”Tot timpul m-am așteptat să revină. El mereu îmi zicea: ”Nu știu cât mai rezist, voi antrena cât pot și sunt capabil!” Se simte foarte capabil și nu a fost nicio problemă acolo. Am vorbit cu el la telefon acum o oră. Este o situație precum cea din Turcia. A plecat de la Galatasaray la Besiktaș.

Când a plecat de la Șahtior, a plecat în cele mai bune condiții. Trebuia o schimbare atunci și au crezut că Mircea are nevoie de o pauză. Acum, chiar dacă are vârsta pe care o are, e motivat și îmi spunea: ”O să vadă că sunt profesionist când o să le câștig campionatul și când o să am rezultatele pe care o să le am!”

Oricum, nu cred că e o noutate. Chiar dacă a plecat din România, a ajutat pe toată lumea! Și pe Dinamo, a stat de vorbă cu jucătorii, și pe FCSB, când aveau probleme și l-a rugat Gigi Becali, dar și pe Rapid.” a declarat Constantin Anghelache pentru realitateasportiva.net.

mircea lucescu dinamo kiev

Citește și Florin Cernat e convins că Mircea Lucescu va readuce succesul la Kiev! “Echipa suferă. Nu vor fi probleme cu fanii”