EXCLUSIV | Gestul care l-a impresionat pe un fost fotbalist: “Mi-au fost oferiți 500 de euro pentru un tricou”

Pasiunea pentru fotbal nu are limite uneori. Un tricou al echipei favorite poate să ajungă un suvenir pentru care să se plătească sume importante de bani. 

Acest lucru se întâmplă și în România. Cristi Todea a povestit că a primit recent o solicitare specială din partea unui fan înfocat al lui Dinamo.

“La meciul cu Dinamo pe care l-am disputat în Cupa Romaniei am primit un telefon de la un prieten din Arad care îmi spunea că îmi dă 500 de euro dacă îi fac rost de un tricou al lui Dinamo. 

Iar în trecut a mai fost un prieten căruia i-am făcut rost de un tricou al Rapidului și spunea că dacă ar fi câștigat la loto nu era așa bucuros. Deci, sunt oameni care trăiesc pentru acest fenomen”, a povestit Cristi Todea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

calarasi dinamo

Dinamo s-a impus cu 3-1 în sferturile competiției în fața divizionarei secunde.

“Sportiv nu am simțit nicio diferență între Dinamo și Dunărea Călărași, am avut o exprimare bună în prima repriză. Pe urmă a urmat o cădere și ei au fost peste noi si pe fondul celor două goluri primite.

Asta după mai multe ocazii pe care le-am ratat noi. Până la urmă valoarea individuală a jucătorilor a făcut diferența, nu cea colectivă. Așa au marcat golurile”, a mai evidențiat secundul lui Pustai. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Semnalul de alarmă tras după seria neagră a lui Dinamo: “Jucătorii vor trebui să se mobilizeze”