Nume tari pentru banca Iaşiului! Cine este pe lista scurtă de antrenori pentru ”lanterna roșie” din Liga 1

Situația tensionată de la ultima clasată din Liga 1 parcă nu se mai termină, asta și din cauza incertitudinii de la nivelul băncii tehnice.

După ce a fost trimis de către Comitetul Director al lui Poli Iași înapoi în teren ca jucător după meciul cu Voluntari, Andrei Cristea a anunțat într-o conferință de presă că nu o va mai antrena pe formația din Copou după meciul cu FC Argeș.

andrei cristea iasi
Sursa foto: Poli Iași/Facebook

Înlocuitorii pentru Andrei Cristea au declinat rând pe rând să o preia pe Poli Iași. Din cauza tensiunilor la nivelul conducerii, dar și a situației dezastruoase din campionat, Cristiano Bergodi, Dan Petrescu, Marius Șumudică, Eugen Neagoe sau Dorinel Munteanu au refuzat să vină la formația moldavă.

Până și pistele Dusan Uhrin sau Tony Conceicao au picat. Uhrin putea să vină abia peste o lună, iar fostul antrenor de la CFR a preluat-o recent pe naționala Senegalului.

Acum s-a ajuns ca lista scurtă să îi conțină pe Nicolo Napoli, Gigi Mulțescu și Ionuț Badea. Iar favorit pare să fie tehnicianul italian, deoarece a mai antrenat-o în trecut pe Poli Iași.

Căutăm să găsim un antrenor cât mai repede. E urgența numărul 1 din punctul meu de vedere. Trebuie adus urgent un antrenor. Cred că ar fi bun și Napoli, el oarecum se simte legat de Iași după ce a plecat de aici cu scandalul acela cu Prunea”, a comentat primarul orașului Iași, Mihai Chirica, pentru ProSport.

nicolo napoli ekstra

Viitorul antrenor al formației din Copou are o misiune dificilă de a o salva pe ultima clasată din Liga 1 de la retrogradare, după ce a acumulat doar 16 puncte după 24 meciuri.

CITEȘTE ȘI –>> Andrei Cristea nu o va mai antrena pe Poli Iași, după meciul cu FC Argeș: „Rog conducerea să caute un alt antrenor”