EXCLUSIV | George Ogăraru, refuzat de unul dintre foștii colegi din Ghencea: “Am fost contactat”

Daniel Mihăilescu. Foto: Profimedia

Steaua caută talente la școlile de fotbal. Un exemplu este școala de fotbal deținută de foștii jucători Sorin Ghionea și Petre Marin.

Clubul Sportiv al Armatei le-a propus celor doi o colaborare, dar răspunsul a fost unul negativ.

Avem un parteneriat cu Academia de fotbal a lui Gică Hagi. Cei mai buni copii au prioritate să ajungă acolo. Avem patru copii la academie, confirmă toți și am convingerea că vor ajunge jucători de performanță.

Și pe noi ne-au contactat cei de la CSA, dar în momentul de față cel mai sănătos mediu atât educațional cât și sportiv este la academia lui Hagi. Nu întâmplător Academia lui Hagi are rezultate așa bune. Cel mai bun exemplu ar fi Răzvan Marin. Uite, seriozitate, crescut într-un mediu sănătos, cu educația primită de acasă, cu motivație sportivă, uite unde a ajuns, și poate ajunge și mai sus. Mai sunt Ianis sau băieții transferați de FCSB.

academie hagi

Acadamia lui Hagi e cam singura din România care a promovat și a vândut tineri. Sunt modele de urmat pentru copii”, a declarat Sorin Ghionea, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

ghionea

Ghionea a câștigat două titluri de campion în Ghencea (2005 și 2006) și o Supercupă a României (2006). De asemenea, mai are în palmares o semifinală de Cupa UEFA și trei calificări în Liga Campionilor, unde a marcat un gol. A debutat în echipa națională în 2002, la amicalul România – Ucraina, 4-1, și a bifat 13 meciuri în total. El a mai jucat pentru Oțelul, Rostov, Poli Timișoara, ASA Târgu Mureș, Chiajna sau Viitorul. În prezent, Sorin Ghionea deține o școală de fotbal privată, alături de Petre Marin.

Citește și VIDEO | Final de meci! CSA Steaua egalează în ultimele minute și rămâne pe primul loc în ierarhie