RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Fotbalul românesc se va transforma total după pandemia de coronavirus. Dinu: „Vom fi mai atenți la acest lucru”

Cornel Dinu a vorbit în cadrul ediției online a emisiunii „Realitatea Sportivă” despre modul în care își petrece timpul în această perioadă în care libera circulație este serios limitată.

„Procurorul” spune că nu este afectat de măsurile impuse de guvernanți, dar privește cu strângere de inimă spre viitorul României.

Cornel Dinu se așteaptă ca țara noastră să fie lovită de o criză economică puternică după ce pandemia de coronavirus va lua sfârșit, dar este încrezător că acest lucru îi va face pe patronii din Liga 1 să fie mai preocupați de jucătorii pe care îi cresc în propriile academii.

„Acest coronavirus este nedrept. El ia vieți, în special bătrânii, care au experiență, au trecut prin toate, au suferit. Sigur… niciodată nu alegi în cine să lovești cât mai ales că sunt multe dubii de unde vine, cum vine acest virus, dar părerea mea este că la ora actuală trebuie să fim foarte atenți la felul în care sunt conduse echipele noastre”, a spus Cornel Dinu în cadrul ediției online a emisiunii „Realitatea Spotivă”.

Întrebat cum trece peste această perioadă, „Procurorul” a adăugat: „Nu pot să spun că mă distruge chestia asta. Nu e mai puțin adevărat că am un anturaj de oameni simpatici, dar nu mă deranjează. Mă uit pe geam, am o curte în care pot să ies, o terasă unde mai ies, mai ales că acum e cald.

Citește și ♦ CORONAVIRUS | Un fotbalist vorbește despre dezastrul din India: „Oamenii mor, sunt incinerați și aruncați în Gange”

Am ieșit acum vreo zece zile că eu sunt cam de o lună în această retragere forțată, am ieșit doar să-mi încălzesc mașina în fața casei, doar atât.

Nu mă tentează. Mă gândesc totuși că ceea ce se va întâmpla după trecerea acestui virus… sunt convins că criza economică va fi dramatică și pentru România și aici va trebui să ne gândim foarte serios ce se întâmplă. Mă gândesc că lumea ar putea să fie mai bună când se va sfârși cu acest virus. Lumea ar putea să dea un contur complet diferit societății.

Și fotbalistic mă gândesc. În sensul că va exista mai multă grijă față de ceea ce producem noi la academiile care au anunțat că se fac și a făcut doar Hagi și am merge mai mult pe creșterea jucătorilor autohtoni și stabilirea unui anumit echilibru între ce dai și primești pentru că și aici hazardul este foarte mare la noi”.

V-ati plictisit fara fotbal?

Suntem LIVE pe Facebook si pe realitateasportiva.net !Discutam alaturi de Cornel Dinu, Ciprian Paraschiv, Marian Dragulescu si Iuliu Muresan despre cum va arata sportul romanesc dupa criza! Suna-ne la 0736 300 854!

Publicată de Realitatea Sportiva pe Duminică, 12 aprilie 2020

Citește și ♦ EXCLUSIV | Cornel Dinu îi felicită pe fanii „câinilor” pentru că încearcă să salveze Dinamo, dar le întoarce spatele

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare