EXCLUSIV | Atuurile celor trei candidate la titlu, analizate atent: “Se poate întâmpla orice”

Ultimele etape au strâns lupta pentru supremație din fruntea Ligii 1. 

Craiova s-a apropiat de FCSB și CFR Cluj după pașii greșiți ai echipelor aflate la egalitate de puncte în fruntea clasamentului. Oltenii sunt la 4 lungimi în spate, dar diferența se va micșora după înjumătățirea punctelor, care va fi operată la sfârșitul sezonului regulat. Laurențiu Diniță nu se grăbește să dea o favorită pentru cel mai important trofeu intern.

“Eu cred ca se vor lupta FCSB, CFR si Craiova. FCSB are un lot tânăr cu jucători  foarte talentați, de perspectivă, CFR are un lot cu fotbaliști de experiență, iar la Craiova este un mix între cele două.

Nu știu cine va avea câștig de cauză până la urmă, campioantul este lung, mai sunt atâtea meciuri de jucat, se poate întâmpla orice”, a transmis Laurențiu Diniță, pentru realitateasportiva.net. 

fcsb oaida

Toate cele trei rivale au călcat strâmb în ultimele runde, aducând multe semne de întrebare în privința posibilității îndeplinirii obiectivului.

“Până la meciul cu Academica Clinceni mizam pe FCSB, dar văd că poate prea mult bine le strică și pot să dea cu mucii în fasole cum se spune. Nu au constanță, nu își pot impune un ritm pe care să îl ducă până la capăt.

Și asta nu este bine la o echipă care vrea să câștige campionatul, mai ales când pierzi acasă în fața unei formații care se menține pe merit acolo sus. Dar trebuie să câștige astfel de meciuri daca vor să ia titlul. E adevărat că și CFR s-a încurcat la Botoșani cu o echipă foarte bună, de asemenea”, a mai atras atenția tânărul antrenor. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Sfat important pentru noul puști minune al FCSB : „Trebuie să urmeze calea asta”