EXCLUSIV | Fost component al ”Craiovei Maxima”, despre șansele echipei lui Ouzounidis la titlu: “Are un avantaj”

Craiova are o nouă șansă de a cuceri mult visatul titlul de campioană a Ligii 1.

Dacă în sezonul 2019/2020, gruparea olteană a terminat pe locul secund, după ce a pierdut meciul cu CFR Cluj din ultima etapă, jucătorii lui Marinos Ouzounidis pot produce surpriza în acest sezon.

Fostul mare jucător Aurel Țicleanu (62 de ani) a analizat șansele lui Dan Nistor și compania de a ieși campioni. Țicleanu este de părere că gruparea olteană poate învăța din greșelile făcute în finalul sezonului trecut și poate încheia sezonul pe primul loc.

“Diferența e foarte mică. Să nu se aștepte suporterii că Elvir Koljici va reveni prea curând la forma avută de dinaintea accidentării. Jucătorii Craiovei ar trebui să aibă mai multă concentrare la finalizare și mai multă șansă. Și contracandidatele au jucători de valoare. CFR Cluj are atu-ul experienței. Cred că va fi un duel interesant până la sfârșit.

andrei ivan craiova 1

Anul trecut Craiova a fost mai exuberantă, mai entuziasmată și a capotat din punct de vedere mental la ultimul joc, plus presiunea jocului, faptul că a jucat fără public, plus experiența CFR-ului… Toate acestea au contat. Acum, Craiova are un an în plus care este materializat în mai multe jocuri, în relații consolidate de joc. Din punctul acesta are un avantaj, dar nu este suficient. Trebuie să strângi puncte, a declarat Aurel Țicleanu, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

aurel ticleanu

Cu o etapă înaintea sezonului regular, Craiova ocupă locul 3 în clasamentul Ligii 1, cu 57 de puncte. În runda a 30-a a competiției, oltenii vor juca, pe teren propriu, cu CFR Cluj.

Citește și Craiova vrea teste de sânge în lupta la titlu: ,,Dacă ai băgat nişte substanţe, nu ai cum să scapi”