EXCLUSIV | Situația care îi amintește lui Florin Macavei de momentul greu pe care îl trăiește Dinamo: “Atunci a intervenit Cornel Dinu”

Cornel Dinu

Dinamo traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, dar aceasta nu este nici pe departe prima criză majoră a clubului din Ștefan cel Mare. 

La mijlocul anilor ’90, “câinii roșii” au fost foarte aproape de desființare, dar dezastrul a fost evitat până la urmă.

“Situația era la fel de dificilă și atunci, doar că la vremea respectivă clubul era sub tutela MAI. Și atunci a intervenit Cornel Dinu care nu putea să lase ca o astfel de echipă să moară. Dar nu se pot compara perioadele, noroc astăzi cu intervenția DDB”, a subliniat Florin Macavei, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

ddb stadion 1

Fost jucător al roș-albilor, Macavei consideră că soarta dinamoviștilor nu se diferențiază cu nimic de cea a altor echipe de tradiție ale fotbalului românesc.

“100 % nu mă gândeam că un club așa mare poate să ajungă în această situație, dar Dinamo se înscrie pe lista brandurilor care au decăzut în ultimul timp alături de Steaua, Rapid sau Petrolul.

Oamenii cu bani se feresc să investească, trăim și vremurile actuale, lumea e mai reticentă. La un moment dat eram bine reprezentați în Europa, acum nu mai reușim să facem performanță”, a mai punctat fostul jucător. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Ultimul om de legătură al lui Cortacero la Dinamo: ,,Îi spunea să stea liniştit, că vor veni ei la club”