EXCLUSIV | Ultimul om de legătură al lui Cortacero la Dinamo: ,,Îi spunea să stea liniştit, că vor veni ei la club”

Dinamo este aproape de colaps în acest sezon, după ce în vara anului 2020 formaţia din Ştefan cel Mare a fost preluată de către spaniolul Pablo Cortacero.

După ce a preluat clubul Dinamo, ibericul nu a mai adus niciun ban în Ştefan cel Mare şi nici nu prea a mai venit în România. Singurul cu care mai comunica era Dorin Şerdean, din conducerea clubului, însă acesta fost îndepărtat ulterior de la club de către suporterii acţionari ai lui Dinamo, cei care se ocupă şi astăzi de finanţarea echipei.

serdean cortacero

Mario Nicolae, actualul manager sportiv al lui Dinamo, spune că Pablo Cortacero nu a mai dat niciun semn de viaţă, dar oamenii săi încă mai ţineau legătura cu anumite persoane din club. Acesta a mărturisit că Magaye Gueye era în contact cu apropiaţii spaniolului, dar legătura s-a rupt în momentul în care fotbalistul a fost depistat pozitiv cu cocaină şi a plecat de la Dinamo, fiind suspendat în acest moment.

,,Niciun semn de viaţă Pablo Cortacero. Tot încearcă pe căi virtuale şi ce-o mai fi prin capul lui să dea de înţeles lumii că el este în continuare acţionar, că el va aduce foarte multe milioane, că el va face un proiect serios. El e dispărut înainte de luna ianuarie. Din ce ştiu, singura comunicare pe care o avea, o avea cu domnul Şerdean, când era aici, apoi când a dispărut Şerdean, nu a mai avut comunicare. El era un fel de portavoce.

Mario Nicolae Dinamo

Tot aşa mai ţinea legătura cu anumiţi jucători pe care îi adusese, dar acum ei nu mai sunt aici. Ştiu că inclusiv Magaye spunea că îl mai contacta, nu neapărat Cortacero, ci cât oamenii lui. O dată la două săptămâni ‘Ce faci, cum eşti? Stai liniştit, vom veni’. Adică, ei continuau lista de minciuni.”, a declarat Mario Nicolae, în exclusivitate, pentru realitateasportiva.net.

După ce a fost suspendat în urma cazului de dopaj cu cocaină, Magaye Gueye a plecat în Franţa, unde aşteaptă o decizie finală a anchetei derulate de către cei de la ANAD.

19 meciuri a jucat Magaye Gueye pentru Dinamo, în acest sezon, reuşind să înscrie şi trei goluri.

250.000 de euro este cota de piaţă a atacantului de 30 de ani, potrivit transfermarkt.com.

Magaye gueyeee

Citeşte şi EXCLUSIV | Situaţia lui Magaye Gueye la Dinamo: ,,Cu siguranţă clubul va cere daune pentru scandal! Imaginea a fost pătată în toată lumea”