EXCLUSIV | Florentin Petre și Giani Kiriță au prefațat meciul Astra-Dinamo, din semifinalele Cupei: “Ar fi o gură de oxigen”

Giani Kirită. Foto: Daniel Mihăilescu (Profimedia)

Astra și Dinamo se vor întâlni azi în prima manșă a semifinalelor Cupei României.

Alb-roșii speră să acceadă în ultimul act al competiției, pentru a mai uita de situația din campionat.

Cupa României ar fi o gură de oxigen. Ar fi meritul jucătorilor pentru că au ținut acest club în viață. Au rămas puțini, dar trebuie de apreciat. Pentru că nu orice jucător rămâne la greu. Băieții ăia care au au venit pe bani mulți au dat de greu. Fotbaliști de 37, 38 de ani cu salariu de 400.000 de euro pentru o lună de zile asta înseamnă afacere curată pentru băieții ăia de au venit aici, iar noi, muritorii de rând stăm și suferim din cauza unor oameni care de fapt au vrut și vor să pună clubul ăsta pe butuci.

Mă bucur foarte tare pentru că Dinamo a ajuns în semifinalele Cupei României și poate va reuși să treacă mai departe, să joace finala și chiar s-o câștige. Dar va fi greu”, a declarat Florentin Petre, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

Florentin Petre profimedia 0082583444 AFP PHOTO DANIEL MIHAILESCU
Sursa Foto: AFP PHOTO DANIEL MIHAILESCU/Profimedia

Cred că suntem favoriți datorită faptului că avem o echipă mult mai bună, dar asta trebuie să demonstrăm pe teren. Sper să câștigăm, a declarat la rândul lui Giani Kiriță, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

giani kirita

Partida va avea loc de la ora 19.00 și va fi arbitrată de Sebastian Colţescu, la centru.

Citește și EXCLUSIV | “Cei de la DDB decid acum!”. Explicația pentru care oamenii de afaceri fug de Dinamo