EXCLUSIV | “Cei de la DDB decid acum!”. Explicația pentru care oamenii de afaceri fug de Dinamo

Deși Ionuț Negoiță a vândut clubul unui grup de oameni de afaceri din Spania, Dinamo este susținută de fapt tot de suporterii fideli.  

Aceaștia au făcut eforturi să achite toate obligațiile clubului din ultima perioadă. Dar lipsa unui investitor serios și potent financiar continuă să se resimtă puternic. Echipa a ajuns aproape de retrogradare, iar fanii speră într-o redresare miraculoasă într-un timp scurt.

“Dacă vine cineva va trebui să accepte condițiile DDB, pentru că ai eu ținut clubul în toată această perioadă. Și atunci când ăla va dori să bage bani la echipă, o să le ceară și fanilor să contribuie procentual cu suma raportată la numărul lor de acțiuni.

Dacă vrea să achite datoriile și să recupereze Săftica ceea ce ar însemna în total să zicem 10 de milioane de euro, atunci o să le zică lor să vină și ei cu 2 milioane de euro. Și o să sară că nu au banii respectivi. Plus că dacă retrogradează îi revine palmaresul domnului Badea”, a fost exprimarea lui Claudiu Vaișcovici, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

ddb stadion

Acesta a descris plastic situația de la clubul pentru care a evoluat în trecut.

“Trebuie să fie de acord cei din DDB, de asta nu vine nimeni. E un ghiveci, sunt multe amstecate acolo. Dacă mai rămân 4-5 jucători din lotul actual la finalul campionatului e mult, pentru că nu au siguranța zilei de mâine.

Doar dacă apare cineva care cumpără până atunci pachetul majoritar se schimbă situația, dar la cum stau lucrurile acum mi se pare puțin probabil să se rezolve așa de repede”, a mai declarat emblema clubului alb-roșu. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Îngrijorare pentru Mulțescu înaintea bătăliilor teribile din play-out: “Mi-e frică să nu pățească ceva”