RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | FCSB și Craiova se mai și refuză: ”Mai bine stăpân la țară, decât slugă la oraș!”

Ioan Mărginean, președintele celor de la Gaz Metan Mediaș, a vorbit despre transferurile echipei sale.

Ioan Mărginean a vorbit în exclusivitate pentru realitateasportiva.net despre ofertele și discuțiile pe care le-a avut pentru jucătorii săi.

În această iarnă, Marius Constantin a fost dorit de Universitatea Craiova, Mitică Cardoso de FCSB, iar alți doi jucători ai Gazului s-au aflat pe lista de transferuri a unei formații din China.

”Deja mi-au căzut două transferuri. Din China erau ambele. Chinezii, care au adus COVID-19, nu s-au organizat. Legat de Liga 1, am avut doar discuții probabile. A existat interes pentru Mitică Cardoso de la FCSB și pentru Marius Constantin de la Craiova” a declarat Ioan Mărginean pentru realitateasportiva.net.

marginean

Marius Constantin (35 ani) a fost dorit cu insistență în această iarnă de Universitatea Craiova, însă fotbalistul a decis să rămână și să pună umărul la calificarea ardelenilor în play-off.

”Marius Constantin e un profesionist. E între primii trei fundași centrali din România. E o prostie asta cu buletinul, că e bătrân. Oricum, mai bine stăpân la țară decat slugă la oraș. El e la greutatea optimă și se antrenează. Chiar are un stadion lângă bloc. Nu va pleca, nu vindem nimic” a mai spus Ioan Mărginean pentru realitateasportiva.net.

marius constantin 2

Citește și EXCLUSIV | Edi Iordănescu, șanse mici să rămână la Gaz Metan! ”Au fost discuții avansate cu Universitatea Craiova!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare