EXCLUSIV | Edi Iordănescu, șanse mici să rămână la Gaz Metan! ”Au fost discuții avansate cu Universitatea Craiova!”

Edi Iordănescu (41 ani) are șanse foarte mari să plece de la Gaz Metan Mediaș la sfârșitul acestui sezon.

Contractul tehnicianului român expiră în această vară, iar ardelenii nu cred că îi pot îndeplini acestuia condițiile cerute pentru a face performanță.

Ioan Mărginean, preşedintele lui Gaz Metan, a dezvăluit pentru realitateasportiva.net că, dacă va decide să plece la o altă echipă, Iordănescu are șanse mari să antreneze în afara țării.

”Alaltăieri au venit primele norme de prelungire printr-o înțelegere. E vorba de un act adițional. Îi vom lua pe fiecare la rând. Antrenor, șapte jucători și staff tehnic, adică cei care sunt în ultimele luni de contract.

Legat de viitorul lui Edi, eu ce pot să fac dacă el, spre exemplu, ar avea un contract în Arabia Saudită? Îl încurc eu? Dacă omul nu mai vrea, nu mai vrea. El a cerut un buget pentru următorul sezon, însă eu nu pot să îl ofer. Dacă îl mint pe el, mă mint pe mine!

Dacă el chiar voia sa meargă la FCSB sau Universitatea Craiova se ducea. Au fost discuții avansate pentru ca el să meargă la Craiova. Nu i-a convenit modul de lucru de la echipele menționate și cred că din acest motiv nu s-a dus. El e un câștigător și a demonstrat-o și cred că după Liga 1 va merge în străinătate. A avut oferte și când abia a ajuns la noi” a declarat Ioan Mărginean pentru realitateasportiva.net.

marginean

În actuala ediție de campionat, Iordănescu Jr. a calificat-o pe Gaz Metan, în premieră, în play-off-ul Ligii 1. Acesta se află pe banca ardelenilor din ianuarie 2019.

Fortuna Brazi, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, CSKA Sofia, Astra Giurgiu și CFR Cluj sunt echipele pe care tehnicianul de 41 de ani le-a mai pregătit de-a lungul carierei.

edi-iordanescu-gaz-metan-medias

Citește și Becali, chemat la bară! Jucătorul care nici nu vrea să audă de suspendarea contractului