EXCLUSIV | “Nu pot să ascund asta”. Fanul special al lui Edi Iordănescu în lupta pentru titlu

Antrenorul CFR-ului este pentru prima oară în carieră împlicat în bătălia pentru titlul de campioană a României. 

Pe banca CFR-ului din decembrie, tehnicianul de 42 de ani are un suporter de lux în încercarea de a păstra cel mai râvnit trofeu din fotbalul românesc la Cluj. Gabi Stan i-a fost antrenor lui Edi la FC Vaslui în 2004, ultima echipă din cariera de jucător a lui Iordănescu jr.

“Eu aici nu pot fi obiectiv, pentru că îl simpatizez pe Edi Iordănescu. L-am avut la Vaslui ca jucător și de atunci se manifesta în direcția antrenoratului. Am spus că va fi unul dintre cei mai buni antrenori.

E clar că dintre cei trei, Ouzounidis are cea mai mare experiență. Handicapul este la Petrea. Însă chiar dacă nu avea un nume înainte, a făcut echipa să joace bine”, a mărturisit Gabi Stan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.

gabi stan vaslui

Următoarele 9 etape vor decide campioana Ligii 1. FCSB este lider cu un punct peste CFR și cu șase mai multe față de Craiova.

“Lupta este interesantă pentru un neutru, dacă și Sepsi emite pretenții e bine. Nu văd nicio favorită, sunt șanse aproape egale pentru cele trei pretendente, poate Craiova e puțin în spate.

Craiova este o echipă deocheată, poate să ia și titlul dar poate să facă și un pocinog. Orice meci poate să decidă câștigătoarea, indiferent când”, a mai indicat fostul antrenor al lui Iordănescu Jr. 

 CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | “Simpatizez Craiova, dar va triumfa CFR-ul!”. Pronosticul dat în lupta pentru supremație din Liga 1