RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Explicația unui fost rival al “câinilor” pentru umilința cu Viitorul: “Nu mă așteptam la așa ceva”

Dinamo a pierdut pentru a doua oară în istorie la cinci goluri diferență acasă. 

De numele lui Gică Hagi se leagă cele două umiilințe ale trupei din Ștefan cel Mare. În 1986, Sportul, avându-l pe “Rege” în echipă se impunea cu 5-0 în fața “câinilor”, iar vineri seară, Viitorul, cu Hagi patron, a imitat performanța. Pentru Adrian Iencsi, rezultatul a fost o imensă surpriză.

“Am văzut o primă repriză spectaculoasă, un joc la discreția celor de la Viitorul care a culminat și cu trei goluri foarte frumoase. Dinamo nu prea a reușit să ajungă în treimea adversă, a avut mari slăbiciuni în apărare.

O linie defensivă destul de avansată și cu un joc la offside destul de riscant. Sincer nu mă așteptam la acest scor, chiar am zis că Dinamo jucând acasă, chiar și fără spectatori va face un joc bun și va reuși să se impună”, a analizat partida Adrian Iencsi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

george ganea

Pentru constănțeni a fost prima victorie în acest retur, după 8 meciuri consecutive fără succes.

“Viitorul a suferit foarte mult în ultimul timp din cauza absenței lui Mircea Rednic de pe bancă. Revenirea lui i-a făcut pe fotbalișți să fie mult mai entuziaști, mult mai ambițiosi.

E o echipă tânără, mă bucur foarte mult pentru George Ganea, care a făcut o repriză fantastică. Copilul ăsta a alergat din primul minut și a reușit să se joace cu apărarea adversă”, a mai completat fostul fundaș al Rapidului și al echipei naționale. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Acesta e meciul carierei pentru un fost fotbalist al Rapidului: „Am fost marcat o perioadă”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare