RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Acesta e meciul carierei pentru un fost fotbalist al Rapidului: “Am fost marcat o perioadă”

Zeno Bundea a trăit multe în cariera de fotbalist. O experiență aparte l-a marcat până astăzi și constituie cea mai frumoasă amintire a sa de-a lugnul anilor petrecuți în jurul dreptunghiului verde. 

Orădeanul nu poate uita faptul că a ajuns pe Anfield Road, în toamna lui 2000, atunci când giuleștenii i-au întâlnit pe cormorani în turul 1 al Cupei UEFA. După ce eneglezii s-au impus pe Giulești cu 1-0, returul s-a încheiat la egalitate, 0-0.

“Acolo, într-adevăr, când am intrat pe stadion și după meci am avut o senzație că joc fotbal degeaba în comparație cu ce am văzut acolo. Chiar stăteam în autocar și rememoram ce s-a întâmplat în seara respectivă.

Și mă gândeam că acum revenim la noi, acasă, în România. Am fost marcat o perioadă, mi-am dat seama ce însemna tot fotbalul din Anglia. Și bineînțeles că și acum este la fel”, a povestit Zeno Bundea, în exclusivitate pentru realitateaspotiva.net. 

anfield road

În acel sezon Liverpool a câștigat Cupa UEFA, iar ulterior și-a mai trecut în palmares două trofee ale UEFA Champion League. În această stagiune, The Reds sunt de nerecunoscut după un 2019-2020 de poveste, cu primul titlu câștigat după trei decenii.

M-am confruntat și eu de-a lungul carierei cu situații de genul ăsta. Dar e vorba de mulți factori de atmosferă, de omogenitate, deși la ei nu e cazul pentru că joacă de ceva timp împreună. E un nivel prea ridicat ca să îmi dau seama de aici ce se întâmplă acolo”, a mai indicat fostul mijlocaș. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Mesajul transmis factorilor de decizie din fotbalul românesc: „Așa ar trebui gândit”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare