RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Explicația pentru care Dinamo a arătat groaznic la Botoșani: „Suferă la omogenizare”

Câinii au suferit cea mai dură înfrângere a sezonului etapa trecută, în Moldova. 

Diferența s-a făcut încă de la pauză, când gazdele aveau trei goluri avantaj pe tabelă.

„Dinamo are un lot decimat după plecările unor jucători, plus că au mai intervenit și accidentările. Au lipsit Nemec și Anton, este o echipă care suferă la omogenizare pentru că sunt mulți jucători care au jucat foarte puțin.

Mai ales cei din defensivă. Plus că Achim și Răuță nu au nici ei jocuri în picioare. Și-au creat două ocazii, dar prea puțin. S-a văzut că au mari probleme la Botoșani”, a fost observația lui Cornel Șfaițer, președintele celor de la Sepsi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Pentru Dinamo a fost a doua înfrângere de la realuarea campionatului. Roș-albii au mai fost învinși de Chindia după ce câștigaseră primul meci din 2021, contra celor de la Hermannstadt.

„În meciul contra celor de la Chindia jucătorii nu erau puși la punct cu pregătirea.  În fața Sibiului le-a fost mai ușor având în vedere că adversarii veneau după o perioadă în care au avut cazuri de COVID 19.

Iar fotbaliștii nu erau la potențialul fizic normal. Eșanu care a făcut o partidă excelentă acolo, a greșit la Botoșani. Dar este tânăr și îl văd ca un jucător de prespectivă”, a mai adăugat conducătorul ardelenilor. 

CITEȘTE ȘI –>> Alex Ioniță, prima reacție după scandalul de la Astra: “Am fost făcut turnător! Vor fi mari surprize dacă dosarul va apărea public!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare