EXCLUSIV | Există și români optimiști după cele trei eșecuri ale naționalei: “Trebuie găsită o formulă magică”

Mirel Rădoi a fost extrem de contestat după ce prima reprezentativă ne-a dezamăgit pe toți cu ultimele evoluții.  

Iar selecționerul a lăsat de înțeles că ar putea chiar să renunțe la post dacă lucrurile nu se îndreaptă.

“Un selecționer nu are rolul unui antrenor de club, el trebuie să aibă ochi să selecteze din cei aproximativ 50 de jucători de valoare pe care îi avem. Nu știu la ce s-a gândit Rădoi când a anunțat că poate pleca.

Sigur că la un moment dacă nu ai rezultate ești schimbat. Sunt convins că dacă el nu va reuși, după mai multe încercări, unul o să facă treabă bună până la urmă”, a declarat fostul mare fotbalist, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

Radoi Hagi

Spre deosebire de alți oameni de fotbal, Dembrovschi susține că există materie primă pentru performanță.

“Este o generație foarte bună, trebuie găsită formula magică, ca să avem rezultate cu cei de acum. Rădoi poate să facă o națională bună, el încearcă acum, dar trebuie să și nimerească.

Trebuie promovate vârfurile de la mai multe echipe, așa cum a fost și pe timpul nostru. Așa am apărut eu de la Bacău, Dobrin de la Pitești, Liță Dumitru de la Rapid”, este părerea lui Emerich Dembrovschi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Povești incredibile din vremea când fotbaliștii români jucau doar în Divizia A: “Să vedeți ce pățeam la vamă”