RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Exemplu pentru candidatele la titlu din Liga 1? “Noi nu am luat în calcul varianta Antalya”

Conducerile celor de la CFR Cluj și U Craiova au acuzat faptul că FCSB a primit o derogare pentru a se pregăti în străinătate în acest început de an, fără să suporte condiții de carantină la revenirea în țară. 

Însă nu toată lumea ar fi optat pentru varianta Antalya, chiar dacă nu am fi avut parte de condiții speciale, cauzate de pandemia de coronavirus.

“În ultimii ani noi am fost plecați în Antalya, am pus la dispoziția echipei tot ce a fost nevoie. Dar de această dată am zis să rămânem la baza proprie pentru că avem cazare, masă la restaurant, terenuri de antrenament. Am văzut că alte echipe au optat pentru cantonamente în București sau împrejurimi. 

Am zis să nu mai cheltuim bani pe afară când putem să facem la noi. Echipe sunt cu care putem juca meciuri amicale, din păcate în România nu sunt baze sportive la munte să poți să faci un cantonament montan pentru că ne-am fi dorit această variantă”, a precizat Cristian Tănase, președintele celor de la Concordia Chiajna. 

stadion Chiajna

Ilfovenii au început pregătirile pe 11 ianuarie în vederea sezonului care se va relua peste mai puțin de trei săptămâni.

“Suntem în cantonament la baza proprie, unde avem condiții foarte bune de a ne antrena. Am văzut că și în Antalya au fost probleme, în România terenurile nu sunt grozave. Avem noroc cu această bază pe care o avem, ne descurcăm foarte bine din acest punct de vedere”, a mai punctat oficialul fostei prim divizionare. 

 CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Reacția venită imediat după afirmațiile lui Florin Prunea: “E vârful aisbergului”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare