RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Becali, chemat la bară! Jucătorul care nici nu vrea să audă de suspendarea contractului

Finanțatorul roș-albaștrilor nu are liniște după ce le-a redus veniturile jucătorilor. Iar Adi Popa a fost unul dintre fotbaliștii cei mai afectați de măsura luată de latifundiarul din Pipera. 

Acesta a fost trimis în șomaj tehnic având în vedere faptul că lui i se termină împrumutul la FCSB în această vară. Iar în loc să încaseze până la 30 iunie, câte 15.000 de euro pe lună, trebuie să se mulțumească doar cu 2340 de lei.

Mijlocașul vrea să introducă un memoriu la comisiile Federației conform gsp.ro, nemulțumit de decizia pe care o consideră total nedreaptă și discriminatorie. Demersul său nu poate fi analizat însă acum, pentru că și activitatea organismelor FRF este oprită pe perioada pandemiei de coronavirus.

popa gras

Fotbalistul era oricum supărat pe situația sa de la echipă, nemulțumit că a fost utilizat prea puțin de când s-a întors la vicecampioana României. Gigi Becali a vrut chiar să renunțe la el în această iarnă și să îl trimită să joace fie la FC Voluntari, fie la satelitul roș-albaștrilor din Liga a 3-a. Fotbalistul s-a rugat de patron să fie păstrat la echipă, iar acesta i-a permis lui Adi Popa să plece alături de restul lotului în cantonamentul din Spania, din această iarnă.

Acum, Popa se află în situația lui Bălgrădean, Momcilovic, Stan sau Gnohere, fotbaliști care au fost trimiși și ei în șomaj tehnci în această perioadă.

CITEȘTE ȘI –>> Negoiță anunță apocalipsa la Dinamo: “În două săptămâni clubul va dispărea!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare