RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Echipa care poate strica planurile cluburilor de tradiție din Liga 2: “Au un stil de joc diferit față de anii trecuți”

Csikszereda a surprins în primele etape jucate în acest an în eșalonul secund, iar după succesul în fața Rapidului toată lumea îi ia în serios pe ciucani în lupta pentru promovarea în prima divizie. 

Trupa din Miercurea Ciuc este la al doilea sezon la rând în Liga 2, iar după o stagiune în care a fost printre codașele campionatului, acum s-a implicat în lupta pentru un loc de play-off. Iar Cristi Todea a simțit creșterea din jocul roș-negrilor.

“Încă de la sfârșitul anului trecut Csikszereda a început să joace foarte bine, au 10 meciuri consecutive fără înfrângere. Îi urmăresc pentru că ei întâlnesc mereu adversarul de care avem noi parte în etapa următoare.

Au un stil de joc diferit față de anii trecuți când aveau jucători de muncă, de alergare. Acum au și câțiva fotbaliști sud-americani tehnici care dau calitate echipei”, a observat Cristi Todea, în exclusivitate pentru realitataesportiva.net.

csikszereda

Csikszereda nu a ajuns niciodată pe prima scenă a fotbalului românesc. 

“Cu siguranță este una dintre cele mai în formă echipe din campionat. În 2021 au marcat în fiecare meci, au dat trei goluri cu Rapid, o echipă care se respectă, cu condiții. 

Au făcut un cantonament în Antalya, iar jucătorii au singur gând, la fotbal. Nu au și alte probleme externe cum sunt la alte echipe, care storc jucătorii de energie. Și asta pe termen lung contează”, a încheiat fostul fotalist. 

CITEȘTE ȘI –>>EXCLUISIV | Derby-ul pentru play-off de mâine, analizat din tabăra Dunării: „Ar fi bun și un egal”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare