EXCLUSIV | Derby-ul pentru play-off de mâine, analizat din tabăra Dunării: “Ar fi bun și un egal”

Csikszereda Miercurea Ciuc și Dunărea Călărași se întâlnesc în etapa a 19-a a Ligii 2, într-o veritabilă bătălie pentru un loc în play-off-ul campionatului Ligii 2. 

Partida pune față în față două dintre echipele care nu au pierdut în acest start de an 2021.

“Avem un meci foarte important aici, am reușit să ne programăm un antrenament doar la 4 după-amiază. Au avut meciuri de juniori dimineață și terenul a fost ocupat, pe urmă am putut să facem și noi o dezmorțire pentru meciul de mâine.

Aici nu sunt probleme în privința gazonului, organizatorii au grijă de teren, am văzut și la meciul precedent al lor de acasă că era zăpadă pe margine, dar suprafața de joc era în condiții bune”, a apreciat Cristian Todea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

cristi pustai

Ambele echipe sunt în afara locurilor de play-off înaintea confruntării de mâine. Pentru oaspeți este doar primul meci din seria de 3 din acest final de sezon regulat în care vor întâlni doar contracandidate la îndeplinirea obiectivului.

“Aș semna pentru victorie că doar succesul ne duce cu procentaj mare în play-off, ceea ce ne dorim să se întâmple la finalul sezonului regulat. Dar având în vedere că jucăm în deplasare și având în vedere forma lor sportivă și un egal ar fi bun.

Mai avem trei finale, jucăm cu echipe care toate aspiră la play-off, este o ediție foarte disputată și fiecare meci trebuie tratat ca atare. Ca să ajungem între primele 6 echipe e obligatoriu să abordăm toate partidele la victorie”, a mai punctat secundul lui Cristi Pustai de la Dunărea Călărași. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Mesajul de încurajare pentru arădeni înaintea duelului cu FCSB: „O victorie le-ar da elan pentru play-off”