EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, susținut de un fost coleg din Generația de Aur în demersul său politic: “A făcut acest pas pentru sport!”

Florin Prunea și Adrian Porumboiu au fost invitați în emisiunea Realitatea Sportivă pentru a discuta despre dezastrul din fotbalul românesc!

Fostul membru al Generației de Aur, Florin Prunea, a declarat în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă că îl susține pe fostul coleg de la echipa națională, Dorinel Munteanu, în demersul său de a candida la un post în Senatul României și este convins că acesta va reuși în ceea ce și-a propus.

prunea 1

“Este pentru prima dată când un coleg de-al nostru candidează pentru un post politic, îi urez succes și pe această cale, eu am vorbit cu el, nu ascund acest lucru, dar Dorinel a făcut acest pas pentru sport, pentru legea sportului din România.

Cu siguranță oamenii de la Cluj vor aprecia ce a făcut Dorinel Munteanu pentru acel oraș și sunt convins că va reuși!“,a declarat Prunea în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Fotbalistul cu cele mai multe selecții din istoria naționalei României candidează din partea PMP, pentru Senat, în județul Cluj.

Citește și EXCLUSIV | Prunea critică o regulă impusă de Burleanu la FRF: “Ăștia au distrus și echipa națională cu acest lucru!”