EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, încântat de jocul naționalei! “Au anihilat neîncrederea din ultimii 2-3 ani”

Dorinel Munteanu a analizat în exclusivitate pentru Realitateasportivă.net, prestația României în meciurile cu Irlanda de Nord și Austria, din Liga Națiunilor.

Fostul internațional român s-a arătat mulțumit de felul în care arată naționala noastră cu Mirel Rădoi. „Nemțul” este încrezător că naționala lui Rădoi va arăta din ce în ce mai bine.

“Sunt bucuros că am văzut un nou început, în adevăratul sens al cuvantului. Mă refer la jocul echipei, la rezultat, un rezultat obținut cu o echipă bună. Nu sunt entuziasmat euforic, dar sunt încrezător că putem face ceva.

Să înceapă naționala un nou drum, un drum câștigător, care să poată să califice la campionate europene si mondiale, speranțe sunt mari. Acest joc practic a anihilat neîncrederea din ultimii 2-3 ani, acum sunt încrezător, a declarat în exclusivitate Dorinel Munteanu, pentru Realitateasportivă.net.

dorinel munteanu

Cel mai selecționat jucător al naționalei, cu 134 de apariții în tricoul României, susține că este greu de crezut ca vreun alt jucător să-l depășească la acest capitol. “Neamțul” își pune speranțele în forța grupului condus de Mirel Rădoi.

“Este greu ca vreun jucător să mă depășeacă din punct acest punct de vedere, trebuie o continuitate foarte bună.

În primul rând să mă egaleze la performanțe calificărilor cel puțin ( n.r.- doua campionate europene, 2 campionate mondiale) și atunci aș fi bucuros. În momentul de față, eu cred că grupul este cel mai important, pe parcursul anilor se poate detașa un lider.

Nu m-a impresionat niciun jucător în mod deosebit, pentru mine că să mă impresioneze un jucător care joacă pentru echipa națională, trebuie să confirme 4-5 jocuri, trebuie să confirme cu calificări și cu jocuri foarte bune”, a spus sincer fostul mijlocaș.

România a învins, luni, naționala Austriei, scor 3-2 și este pe primul loc în grupa de Liga Națiunilor, cu patru puncte după două meciuri.

VEZI ȘI Ultimele detalii despre țintele de transfer la Dinamo! Contra: “Avem discuții și cu 2-3 jucători români”