RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Devine Dennis Man indispensabil pentru națională după prestațiile din Liga 1? „Acest lucru va fi decisiv”

Fotbalistul liderului Ligii 1 este golgheterul la zi al campionatului cu 13 goluri marcate în primele 16 etape ale sezonului. 

Iar mulți îl văd pe fotbalistul de 22 de ani ca fiind o soluție pentru Mirel Rădoi în debutul campaniei de calificare pentru Mondialul din Qatar. Partidele sunt programate peste două luni.

„Depinde cât de mult își va îmbunătăți jocul, poate să fie un jucător de bază la echipa națională, dar mai are nevoie de niște meciuri pe care nu le va avea însă până în martie.

În meciul cu Irlanda de Nord nu a arătat forma din campionat, pentru că orice ar fi la națională nivelul e mai ridicat chiar și decât în Europa League și acest lucru s-a văzut la el”, a fost comentariul lui Nana Falemi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Man are șase selecții la națională, iar în partida de la Belfast a bifat 64 de minute.

„Acolo l-a citit adversarul direct, au pus un fundaș stânga de picior drept exact cum nu îi convine lui Dennis Man care cu predilecție ia acțiunile din margine spre interior.

Și adversarul l-a întâmpinat întotdeauna cu piciorul drept. Dennis Man nu joacă foarte mult în lung de linie pe viteză și a fost blocat ușor în aceste condiții”, a mai observat Falemi. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Declarația tranșantă a unei legende a Stelei: “Și unii și alții sunt aceeași, fie că le place sau nu”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare