RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Dinamo, ținta unei escrocherii: „Salariile astea nu sunt făcute ca să-și ia jucătorii bani”

Dănuț Lupu (53 de ani) nu mai suportă situația grea prin care trece Dinamo. Clubul său de suflet se află în mâinile unor spanioli care au promis investiții, dar jucătorii și staff-ul tehnic sunt neplătiți de luni întregi.

Fostul international român spune că principalul vinovat pentru colapsul finaciar este Ionț Negoiță, fostul finanțator al alb-roșilor.

Cu scuzele de rigoare pentru Negoiță, dar tot acest scandal e făcut de el. La cum îl cunosc eu..înseamnă că este un afacerist foarte prost domnul Negoiță, dar de-a lungul timpului a demonstrat că nu este un afacerist prost. Atunci de ce a dat clubul Dinamo fără vreo garanție?

ionut-negoita-dinamo

A vrut un grec (nr: Konstantinos Tsakiris) să cumpere clubul. A vrut să-i dea lui Negoiță 10 milioane de euro și el i-a dat-o spaniolului (nr: Cortacero) pe nimic. Păi nu vi se pare dubios? Eu cred că Negoiță se află în spatele spaniolilor. A vrut cumva să scape de Dinamo„, a declarat Dănuț Lupu, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Fostul internațional român a continuat atacurile la adresa conducerii clubului Dinamo, spunând că s-au dat intenționat salarii foarte mari pentru ca anumite persoane să aibă de câștigat financiar.

90% din salariile astea nu sunt făcute ca să-și ia jucătorii bani. Sunt făcute ca unii șă-și ia niște bani nicidecum jucătorii. Din toți spaniolii veniți la Dinamo, dacă vreunul din ei lua salariu de 12.000, nu spun 25.000 credeți că mai veneau în România?”, a mai spus Dănuț Lupu, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Dănuț Lupu a jucat în trei rânduri la Dinamo, 1987-1990, 1995-1997 și 2000-2001, cucerind eventul în sezonul 1989-1990. De asemenea, fostul mijlocaș a evoluat la echipa națională a României, în 14 meciuri.

Citește și VIDEO | FCSB n-a fost degeaba în Turcia! Victorie la scor de neprezentare cu Astra Giurgiu

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare