EXCLUSIV VIDEO | “Dinamo are echipă de play-off!”. Antrenorul care pune degetul pe rana “câinilor”

Deși Dinamo este pe loc retrogradabil și va lupta pentru salvare în ultimele etape din play-out, Ionuț Chirilă consideră că valoarea echipei este cu mult peste poziția din clasament.

Acesta a amendat declarațiile directorului sportiv al grupării din Ștefan cel Mare, Mario Nicolae, cu privirile la țintele formației antrenate de Dușan Uhrin Jr.

“Situația este dezastruoasă și l-am văzut pe directorul sportiv care spune că ar fi o performanță să se salveze de la retrogradare. Cum poți să spui așa ceva jucătorilor tăi? Înseamnă ca îi consideri oligofreni, neputincioși și că nu sunt în stare să bată pe nimeni.

Să spui la Dinamo chestia asta, în loc să spui că este un accident. Dinamo este o echipă neantrenată cu jucători care în campionatul nostru mediocru sunt ușor de playoff”, a fost reacția lui Ionuț Chirilă, în emisiunea Realitate Sportivă. 


Cehul instalat în urmă cu aproape două săptămâni la echipă nu este considerat persoana potrivită pentru îndeplinirea obiectivului pe termen scurt.

ionut chirila

Când a fost pus Uhrin la Timișoara, Marian Iancu a cheltuit 15 milioane de euro, aveau cel mai bun lot din România și salarii incomensurabile. Iar performanțele au fost artificiale, când a fost la echipe mici pe care să le construiască s-a blocat”, a completat fostul antrenor al juniorilor dinamoviști. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV VIDEO | Omul care se consideră potrivit pentru a ocupa scaunul lui Mutu: “Mai trebuia să câștig ceva?”