EXCLUSIV | Dezvăluire bombă! Cum au fost măsluiţi banii din drepturile TV: ,,Mi-a spus că primesc 4 milioane în fiecare an”

Dumitru Dragomir a fost invitat la Realitatea Sportivă unde a făcut dezvăluiri incredibile din perioada în care se afla la conducerea LPF.

Fostul conducător a dezvăluit cum a fost dat afară de la Ligă, după ce nu a fost de acord cu modul în are erau gestionaţi banii din drepturile tv.

dumitru dragomir

Acestuia i s-a propus să primească suma de 4.000.000 de euro!

,,Am fost dat afară ca să pună mâna pe o parte din banii de televiziune, pentru că avea nevoie Ponta de aceşti bani pentru campania electorală. Vedeţi cu cât a cumpărat offshore-ul din Malta, cu cât a cumpărat drepturile de televiziune şi cu cât a vândut offshore-ul drepturile de televiziune. Diferenţa aceea a ajuns bani negri la unii oameni politici. Am dovezi, pentru că eu am fost implicat.

Eu am fost în casă la doctorul Mureşan, Iuliu Mureşan, chemat de fostul patron Paszkany, grupul de la Cluj, şi mi-a spus că eu primesc 4 milioane în fiecare an, 5 ani contract dacă nu fac licitaţie. Numai mie dacă nu făceam licitaţie. Şi eu le-am spus: ,,Domnilor, eu la 70 de ani nu mă duc la puşcărie.

muresan

După aceea Ponta şi cu Dragnea au făcut o şedinţă cu patronii de cluburi şi cu unii dintre preşedinţi şi le-a promis că-i scuteşte de datorii, de tot, şi, practic au scutit un singur club, Dinamo Bucureşti. Şerban Pop, preşedintele ANAF, i-a scutit de peste 23 de milioane de dolari‘, a declarat Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citeşte şi Retrospectivă fabuloasă şi numeroase motive de bucurie pentru Cristi Manea la final de 2020: ,,A fost un an fericit pentru mine”