RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Declarația tranșantă a unei legende a Stelei: “Și unii și alții sunt aceeași, fie că le place sau nu”

Nana Falemi a îmbrăcat tricoul roș-albastru între 2000 și 2005, perioadă în care a cucerit singurele sale trofee din cariera de fotbalist. 

După scandalul brandului care i-a împărțit pe fani în două, fostul mijlocaș nu s-a poziționat de partea niciuneia dintre tabere. Iar acesta precizează că a avut o discuție cu suporterii celor de la CSA pentru a lămuri lucrurile.

“Cei de la Peluza Sud sunt dezamăgiți pentru că în intervențiile mele publice menționez FCSB ca fiind Steaua. Le-am spus că pentru mine și unii și alții sunt Steaua.

Și Peluza Nord și Peluza Sud tot Steaua sunt. Acum s-au despărțit și își spun unii altora într-un fel. Eu nu m-am împărțit, fie că le place sau nu”, a fost mărturisirea lui Falemi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

csa steaua

Acesta așteaptă momentul în care cele două rivale se vor duela pe scena primei divizii.

“Am vorbit deschis, eu vin din teren, iar experiența lor e de tribună, deci privim fenomenul din unghiuri diferite. Dacă în media se vorbește mai mult de FCSB decât de CSA, ok.

Dar dacă sunt invitat să vorbesc de CSA, la fel o fac. Îi doresc succes lui Oprița, să promoveze în Liga 2 și apoi în prima divizie, acolo unde le este locul”, a mai subliniat fostul jucător al roș-albaștrilor. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Adevăr dureros în privința situației din Ștefan cel Mare: “Nimeni nu trage să rămână acolo”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare