EXCLUSIV | Derby-ul FCSB – Craiova, prefațat de o legendă a fotbalului românesc: “S-ar putea să avem această surpriză plăcută”

Helmut Duckadam a prefațat derby-ul FCSB – CS U Craiova, programat duminică seara, în cadrul etapei a 29-a a Ligii 1. 

Nu mai puțin de 10 jucători de la FCSB au fost convocați la primele două reprezentative ale României pentru partidele din martie. Fostul mare portar este de părere că roș-albaștrii pot acuza oboseală, iar jocul acestora din partida cu gruparea olteană ar putea avea de suferit.

“A fi o problemă de prospețime. Jucătorii au avut venit de la Budapesta sau de la Erevan. Timpul e destul de scurt până la meciul cu Craiova. Plus că meciul nu se va disputa la București ci, la Giurgiu. Va fi mai dificil pentru FCSB de data aceasta.

fcsb craiova

Craiova nu are prima șansă, dar meciul va fi mai echilibrat. S-ar putea să avem această surpriză plăcută și să vedem multe goluri. Eu nu cred că Craiova va veni să se apere”, a declarat Duckadam, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

duckadam

Meciul FCSB – Universitatea Craiova, din etapa a 29-a a Ligii I, va avea loc de la ora 20:30, pe Stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Citește și Helmut Duckadam, la 62 de ani: “Nici acum nu îmi place când e ziua mea!”