Helmut Duckadam, la 62 de ani: “Nici acum nu îmi place când e ziua mea!”

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei a împlinit 62 de ani.

Eroul de la Sevilla, Helmut Duckadam a mărturisit că nu îi place să își aniverseze ziua de naștere. Fostul mare portar al Stelei s-a născut pe 1 aprilie 1959 și a dezvăluit că nu a fost păcălit de ziua sa.

“Nici acum nu îmi place când e ziua mea. Cunosc foarte mulţi prieteni care de abia aşteaptă să fie ziua lor de naştere, se bucură, nu ştiu, mie nu îmi place. Nu mi-a plăcut niciodată. Nici la şcoală nu-mi plăcea să merg cu bomboane , când eram mic.

duckadam ambasador 1
Helmut Duckdam

Mi se pare o zi obositoare, mai ales după ce treci de anumiţi ani, parcă nu-ţi mai face plăcere să mai pui un an. Când eşti tânăr e frumos . Mai ales că trăim şi această perioadă mai puţin plăcută, parcă nu te poţi bucura în adevăratul sens al cuvântuilui … probabil că vin socrii şi atât. N-o să facem o mare sărbătoare.

duckadam cce
Helmut Duckadam

Nu am fost păcălit de multe ori, pentru că eram pregătit. Eram pregătit cu această dată. Mai încercam câte o păcăleal, dar nu prea reuşeam, pentru că lumea se pregătea cu o saptămână inainte că vine 1 aprilie, hai sa facem păcăleli” a declarat Helmut Duckadam pentru Telekom Sport.

Helmut Duckadam a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Constructorul Arad, UTA Arad și Steaua București. Două titluri de Campion al României, o Cupă a României și o Cupă a Campionilor Europeni are în palmares Duckadam cu formația din Ghencea.

Este supranumit „Eroul de la Sevilla”, după ce în finala Cupei Campionilor Europeni cu FC Barcelona a apărat toate cele patru lovituri de departajare consecutive, executate de Alesanco, Pedrazza, Alonso și Marcos, având o contribuție enormă la câștigarea trofeului de către Steaua București.

Citește și Gigi Becali a găsit soluţia pentru atacul naţionalei: ,,Facem ca la FCSB”