EXCLUSIV | Declarația de dragoste a unui conducător din fotbal: “De acolo păstrez cele mai frumoase amintiri”

Eugen Pîrvulescu a fost președintele celor de la Pandurii în epoca de glorie a gorjenilor, atunci când alb-albaștrii au ajuns chiar până în grupele Europa League.  

Acum la Csikszereda Miercurea Ciuc, fostul șef al oltenilor deplânge situația în care a ajuns clubul cu 12 sezoane petrecute în Liga 1. Miercuri, ciucanii o vor întâlni chiar pe Pandurii într-o restanță din etapa a 10-a a actualului sezon de Liga 2.

“Mă doare sufletul când văd emblema, când văd situația în care se află echipa. Este foaret dificil, datoriile sunt foarte mari, jucătorii sunt neplătiți. Nu văd nicio ieșire.

Când ai pierdut procesele în țară, este foarte greu să ai câștig de cauză la TAS. Va fi foarte greu să își revină. Am rămas de acolo cu cele mai frumoase amintiri din carieră”, a mărturisit Eugen Pîrvulescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

pirvulescu eugen

Acesta este convins că orașul nu va rămâne fără echipă chiar și în condițiile dispariției clubului fanion din Târgu Jiu, înființat în 1962.

Din ce am mai vorbit cu oamenii de pe acolo, o variantă viabilă ar fi ca Viitorul Pandurii să fie viitoarea echipă a orașului, capabilă să aducă din nou Gorjul pe firmamentul fotbalului românesc.

“Pandurii era o echipă foarte iubită, erau 5.000-6.000 de spectatori la fiecare meci pe fostul stadion, sunt convins că am fi jucat cu casa închisă dacă aveam la dispoziție noua arenă”, a încheiat managerul sportiv la divizionarei secunde din Miercurea Ciuc. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Un club de tradiție, în pericol după ce patronul a fost arestat: “Păi cine mai dă bani?”