EXCLUSIV | Îngrijorare pentru Mulțescu înaintea bătăliilor teribile din play-out: “Mi-e frică să nu pățească ceva”

Gigi Mulțescu a vrut să renunțe la banca tehnică a roș-albilor după înfrângerea în fața Academicii Clinceni. Trupa din Ștefan cel Mare începe play-out-ul la 3 puncte de poziția care o ferește de emoțiile matineului.  

Deși este poreclit SMURDUL, antrenorul nu i-a revitalizat pe Anton & Co. Ba dimpotrivă, cu el pe bancă, dinamoviștii au pierdut toate cele trei meciuri disputate.

“La cum îl știam eu pe Gigi acum mi se pare slăbit, mi-e și frică să nu pățească și el ceva. Pentru că el nu e genul care să fie indiferent, pune suflet în ceea ce face acolo.

Oamenii tot îl forțează, dar dacă ar fi găsit un înlocuitor zilele astea care era de acord să preia echipa i-ar fi strâns mâna. E de apreciat pentru că a venit într-o perioada atât de dificilă”, este părerea lui Claudiu Vaișcovici, exprimată în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

multuescu slabit

Mulțescu este la al cincilea mandat ca antrenor al lui Dinamo. În vara anului trecut, a fost îndepărtat pentru a i se face loc lui Cosmin Contra. A continuat să rămână în club chiar dacă a fost și el afectat de întârzierile salariale.

“Dacă reușește să salveze echipa și va dori să mai rămână și din vară încolo cu siguranță nu va fi păstrat. Vor aduce un alt antrenor în locul lui așa cum s-a întâmplat și anul trecut când a fost instalat Contra.

Îmi aduc aminte că la fel pățea și Cornel Țălnar. Atunci când erau bani la Dinamo erau angajați antrenori cu nume, în momentul cand respectivii dădeau greș se apela din nou la Țălnar”, a mai atenționat Vaișcovici. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | O legendă a lui Dinamo îi desființează pe fotbaliștii lui Mulțescu: “S-au obișnuit cu înfrângerile”