RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Dani Coman, despre venirea lui Edi Iordănescu și Bogdan Mara la Astra: „Vom vedea zilele următoare!”

Președintele clubului Astra Giurgiu, Dani Coman a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, despre posibilitatea ca Edi Iordănescu și Bogdan Mara să ajungă la Astra! 

Aflată în acest moment pe ultimul loc în Liga 1, cu doar un punct obținut în cele 6 etape scurse de la începutul acestui sezon, Astra Giurgiu pare că nu își poate reveni din această perioadă mai puțin bună pe care o traversează.

Rămasă fără antrenor, după demiterea lui Bogdan Andone imediat după meciul pierdut cu Voluntari în ultima etapă, scor 2-3, formația giurgiuveană este în căutarea unui antrenor care să redreseze echipa. Edward Iordănescu pare că este din ce în ce mai aproape de revenirea la Astra!

„Atâta timp cât staff-ul lui Edi Iordănescu antrenează echipa Astra Giurgiu în momentul de față, ne dorim ca și antrenorul principal al acestui staff să vină cât mai repede alături de echipă!”, a declarat Dani Coman în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Întrebat și despre posibilitatea ca fostul director sportiv al echipei CFR Cluj, Bogdan Mara, să se alăture clubului giurgiuvean, Coman nu a exclus această variantă, spunând că în următoarele zile se va lua o decizie cu privire la acest lucru.

„E adevărat că Bogdan Mara este în discuții cu Astra Giurgiu, dar vom vedea în zilele următoare dacă se va realiza ceva sau nu!”, a mai completat oficialul celor de la Astra.

Astra este în acest moment “lanterna roșie” a Ligii 1, cu doar un punct obținut în primele 6 jocuri disputate din actualul sezon.

În sezonul precedent, foștii campioni ai României au terminat pe podium la finalul stagiunii, ocupând locul 3, în spatele celor de la CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Citește și EXCLUSIV | Dani Coman îi dă replica lui Dragomir: “În viață omul se mai și înșală!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare