EXCLUSIV | Dani Coman îi dă replica lui Dragomir: “În viață omul se mai și înșală!”

Sursa foto: Cristi Preda

Președintele clubului Astra Giurgiu, Dani Coman, a transmis un mesaj fostului președinte al LPF, după ce acesta a declarat că Astra va fi una dintre echipele care se vor bate la retrogradare!

Dani Coman (41 de ani) a ținut să îi transmită un mesaj fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, care a declarat duminică seara la emisiunea Realitatea Sportivă de la Realitatea Plus, că nu vede cu ochi buni parcursul fostei campioane a României în actualul sezon.

dumitru-dragomir-4

“Oracolul din Bălcești” preconizează un viitor sumbru al echipei giurgiuvene și este de părere că formația condusă de Ioan Niculae va fi una dintre echipele care se va bate la evitarea retrogradării.

“Nu am văzut ce a declarat Mitică Dragomir despre Astra, dar dacă a spus despre noi că vom retrograda, vreau să îi transmit că în viață omul se mai și înșală. Astra nu se va bate pentru evitarea retrogradării, cu siguranță. Eu am încredere în jucători, în staff și sunt convins că nu se pune problema ca echipa noastră să retrogradeze!”, a declarat Dani Coman în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Ce a declarat Mitică Dragomir în timpul emisiunii Realitatea Sportivă:

“Astra se va bate anul acesta la evitarea retogradării. Patronul este un tip foarte potent financiar, dar nu știu ce se întâmplă, probabil nu vrea să mai dea bani la fotbal!”, a declarat fostul șef al LPF.

Astra este în acest moment “lanterna roșie” a Ligii 1, cu doar un punct obținut în primele 6 jocuri disputate din actualul sezon.

În sezonul precedent, foștii campioni ai României au terminat pe podium la finalul stagiunii, ocupând locul 3, în spatele celor de la CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Citește și Janusz Gol, luat peste picior de un fost stelist: „Probabil că a greșit secția!”