RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Cum trebuie pregătită viitoarea generație care să scrie istorie la națională: „Ar fi o motivație aparte”

Fanii fotbalului românesc au primit în ultimii ani suficiente motive să creadă că în curând România va avea din nou o națională cu care să se mândrească.

Startul iluziilor a fost dat de generația lui Rădoi care a prins semifinalele CE de tineret din 2019. Acum toti speră ca drumul să fie continuat de băieții lui Mutu care au ajuns și ei la turneul final continental. Iar din spate mai vin și alte talente care ar putea reprezenta pe viitor soluții pentru cea mai iubită echipă de la noi din țară. Una dintre ele este și Radu Drăgușin, fotbalistul de doar 18 ani care a debutat la Juventus în finalul anului trecut.

„L-am urmărit la Juventus, este un jucător bun și mai sunt și la noi în România câțiva. Totul ține de faptul că trebuie să li se dea încredere, când joacă pentru națională este altceva. 

Atunci când iei tricoul naționalei pe tine este o mândrie deosebită și ai și o motivație aparte. Nu mai zic de momentul când ajungi să îți cânte imnul României”, a punctat Ilie Stan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Drăgușin a debutat deja pentru selecționata U21, deși se încadrează și la categoria de vârstă U19.

„Putem selecta mult mai mulți tineri pe care să îi putem aduce la tineret. Pentru că să știți că nu mai există echipe mari și echipe mici. Totul depinde de selecție, de cum îi aduci la ora jocului, de concentrare, de motivație de cum vor fi pregătiți”, a mai subliniat Ilie Stan.  

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Laude pentru “cuplul” Mutu-Rădoi înaintea testelor din această primăvară: “Au o viziune modernă”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare