EXCLUSIV | Cum se vede lupta pentru titlu cu o lună înaintea debutului în play-off: “Șansele sunt sensibil egale”

Sursă foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Patru etape mai sunt de jucat din sezonul regular al Ligii 1, iar FCSB, CFR Cluj și U Craiova sunt singurele care și-au asigurat și matematic locul în play-off-ul care va stabili campioana României. 

Cele trei sunt în viziunea lui Emil Săndoi și favoritele la titlul acestei stagiuni.

“Eu cred că va fi o luptă în trei în care șansele sunt sensibil egale, nu aș putea sa spun în momentul de față care este favorită. Craiova l-a pierdut pe Koljic, l-a vândut pe Mihăilă și chiar dacă au făcut transferuri multe și pe bani mulți nu au reușit să compenseze lipsa așa de repede”, a fost comentariul antrenorului Chindiei, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

man.fcsb

Pentru prima oară în istoria primei divizii de la noi, campioana va disputa 40 de meciuri pentru a deveni regina Ligii 1.

“Și FCSB l-a vândut pe Man, este o pierdere pentru ei. Man pentru campionatul nostru era un super jucător. Sper să fie și pentru campionatul italian, să ajungă la acest nivel într-o perioadă cât se poate de scurtă.

CFR are experiență, l-a repatriat pe Bordeianu, care a fost mereu un jucător important pentru ei, e clar că lupta va fi în trei în acest sezon pentru titlul de campioană”, a aprecat Săndoi. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Ouzounidis, lăudat pentru transformarea Craiovei: „Asta și-a dorit cu siguranță”