RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Ouzounidis, lăudat pentru transformarea Craiovei: “Asta și-a dorit cu siguranță”

De la venirea sa în Bănie în urmă cu o lună, grecul a schimbat sistemul în care joacă alb-albaștrii. 

A trecut de la 4-3-3 la un 4-2-3-1.

“Craiova era obișnuită în 4-3-3 de câțiva ani încoace, știu politica Craivei de când am plecat și eu de acolo. Dar Ouzdounidis a venit și s-a impus cu acest 4-2-3-1, lucru pentru care îl apreciez. 

Bravo lui, trebuie să dea rezultate și în sezonul ăsta, pentru că nu l-a luat pe Nistor să îl puna din inter fundaș central, l-a pus tot pe un post apropiat”, a explicat Emil Săndoi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

u craiova

De la venirea lui Ouzounidis, Craiova a încasat un singur gol în șase meciuri.

“Nu este mare diferență între cele două sisteme, dar el vrea să aibă mai multă siguranță pe faza defensivă. În momentul în care ai doi mijlocași centrali acoperi altfel zona din fața apărării.

Probabil îi place sistemul ăsta sau în perioada pe care a avut-o la dispoziție a văzut calitățile jucătorilor și în funcție de asta a hotărât. Haideți să mai așteptăm o perioadă să tragem concluziile în privința acestei schimbări”, a mai apreciat antrenorul care a împlinit recent 56 de ani. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Perioada de acomodare a arbitrilor cu sistemul VAR, contestată: „Nu cred că ar trebui să dureze atât”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare