RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Cum arată calculele pentru promovare după prima etapă de „B” din 2021: „Ele trei vor avea întâietate la promovare”

Liga 2 s-a reluat după o pauză de mai bine de două luni. Dintre favoritele la play-off doar două s-au impus în meciurile jucate până acum în runda cu numărul 16. 

ASU Poli Timișoara și U Cluj au început cu dreptul anul 2021, însă pentru Laurențiu Diniță favoritele la un loc promovabil sunt altele.

„Eu cred că Petrolul, pentru că am văzut că s-au întărit, FC U Craiova și Rapid sunt echipele care se vor bate pentru primele două locuri. Este greu de spus dacă formațiile de pe locurile 3-4 vor putea câștiga barajele contra trupelor de Liga 1.

Până acum nu s-a întâmplat asta în sezoanele trecute, cu toate că a fost la limită Voluntariul într-un an. Este greu de crezut, dar dacă una dintre cele trei echipe are un lot valoros, închegat și omogen, poate să reușească, de ce nu ?”, a fost comentariul lui Laurențiu Diniță, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Un alt detaliu ar putea să complice socotelile pe care fiecare club și le face în bătălia pentru un loc pe prima scenă a fotbalului românesc.

„E operioadă destul de dificilă, noi când am ajuns la Turris vreo 15 jucători erau în carantină, iar în aceste condiții nu ai jucători disponibili pentru meciuri. Trebuie să stea o săptămână, apoi să reînceapă pregătirea. Însă e greu să mai emiți pretenții la următoarele jocuri”, atenționează antrenorul. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Povestea echipei dispărută din fotbalul românesc: „Nicodată nu m-am gândit că se poate ajunge acolo!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare