EXCLUSIV | Cum a recuperat CFR-ul distanța față de liderul FCSB: “Lucrurile s-au așezat după venirea lui Edi”

Campioana României a ratat aseară victoria în fața Astrei și totodată șansa de a ajunge pe primul loc în campionat, în premieră în acest sezon! 

Totuși, în ultimele 8 etape ardelenii au recuperat 5 puncte față de FCSB în lupta pentru titlu din Liga 1. Această perioadă coincide și cu venirea pe banca tehnică a lui Edi Iordănescu. Fost jucător al CFR-ului, Liviu Ganea, este convins că Deac & Co vor avea un cuvânt greu de spus și în acest sezon.

“CFR are șanse destul de mari la titlu pentru că există o stabilitate destul de mare acolo, nu sunt probleme financiare. Iar lucrurile s-au așezat odată cu venirea lui Edi Iordănescu și eu cred că este una dintre candidatele serioase la titlu din acest an”, a punctat fostul vârf al vișiniiilor, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

liviu ganea cfr

Liviu Ganea a câștigat titlul în Gruia în sezonul 2011-2012. De atunci, clujenii au mai triumfat de trei ori în Liga 1. Sezonul trecut au făcut-o după o adevărată finală în fața Craiovei, echipă pe care fostul jucător o scoate din calcule pentru prima poziție a clasamentului.

“Eu cred că le va fi mai greu decât anul trecut să se impună pentru că FCSB este într-o creștere de formă, se vede că fac jocuri bune. Și CFR este la același nivel,  dezamăgirea este Craiova. Chiar dacă se vor înjumătăți punctele atunci când va începe play-off-ul, nu pare echipa care poate să pună presiune pe celelalte două”, a indicat fostul campion cu CFR Cluj. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Un fost jucător al lui Dinamo, stupefiat de acțiunile spaniolilor: “E imposibil așa ceva!”