RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Cum a fost “pensionat” unul dintre arbitrii de valoare ai României: “De ce să mă dea la o parte?”

Miklos Nagy este unul dintre arbitrii asistenți a cărui carieră este apreciată de Ion Crăciunescu. 

Fostul arbitru internațional a auzit și el de scandalul în care a fost implicat tușierul clujean, care nu a mai primit dispensă pentru continuarea activității după vârsta de 45 de ani. Gurile rele spuneau că șeful CCA, Kyros Vassaras, l-a “pensionat” dintr-un motiv incredibil.

“Oferta dânsului a fost să cumpere niște uși din Grecia pentru complexul pe care Miklos îl dezvolta la Cluj. El i-a spus <<Găsesc în Romania la un preț mai scăzut>>.  Avea 45 de ani și dreptul să mai continue încă 3 ani, dar i s-a refuzat.

Era extrem de mâhnit, mai ales că la testele fizice îi batea de îi rupea pe ceilalți. <<Toată viața mea am vrut să fac performanță și de ce să mă dai la o parte?>> În contextul în care pe alții i-a lăsat să continue. Să zici că nu a luat testele nu ai cum, să zici că nu a fost serios nu ai cum“, a povestit Ion Crăciunescu, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

vassaras
Sursa foto: STEFAN CONSTANTIN / SPORT PICTURES

Acesta pune la îndoială activitatea de consultanță desfășurată de firma condusă de fostul arbitru grec.

“Cum să ai consultanță pe sport în România într-o firmă de apartament fără niciun salariat și să faci sute de mii de euro din asta? E frapant faptul că dânsul nu are niciun angajat, adică nu are alți specialiști care să se ocupe, poate face consultanță în alte țări”, a mai precizat Crăciunescu.  


  

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Se clatină scaunul lui Alexandru Dedu? “Domină minusurile în cazul lui”
 

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare