EXCLUSIV | Se clatină scaunul lui Alexandru Dedu? “Domină minusurile în cazul lui”

Președintele FRH, Alexandru Dedu, este arătat cu degetul după eșecul naționalei feminine în tentativa de a ajunge la ediția Jocurilor Olimpice din acest an. 

Mariana Târcă a făcut bilanțul șefului handbalului românesc, iar balanța nu este în niciun caz în favoarea fostului jucător al Barcelonei.

“Domnul Dedu ar trebui să își facă o analiză foarte serioasă asupra activității pe cele două mandate și să pună în cumpănă plusurile și minusurile, din păcate domină minusurile. 

Nu mă așteptam să ajungem aici. Chiar dacă greu, noi mai scoatem niște jucătoare de valoare, dar trebuie să avem grijă de ele. Ungaria a mers pe o generație campioană mondială la junioare căreia i-a dat încredere și ele fac față”, a fost comentariul acid al Marianei Târcă, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

mariana si sorina tarca 1

Aceasta nu s-a ferit să aducă acuze grave conducerii Federației.

“O spun cu mare regret pentru că fac parte din familia handbalului și iubesc handbalul ca pe propria mea familie. Noi ne punem bețe în roate, nu avem nevoie de oameni cu personalitate care spun lucrurilor pe nume, care nu acceptă anumite compromisuri.


Nu le plac oamenii de genul ăsta. Suntem unica Federație care nu are o strategie prin care să monitorizeze jucătoarele de valoare pentru competiția care urmează. Dacă nu o să avem curajul să le dăm încrederea să joace nu vom avea echipă națională”, a mai adăugat antrenoarea.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Concluziile Marianei Târcă după ratarea prezenței la JO: “Era previzibil ceea ce s-a întâmplat”