EXCLUSIV | Cristi Pulhac, mărturie incredibilă în direct la Realitatea Sportivă: “Nu am ieșit din casă trei luni!”

Fostul fotbalist al lui Dinamo a avut de pătimit de pe urma unui episod pe care îl regretă și astăzi. 

În noiembrie 2008 a fost filmat alături de doi colegi de echipă, Ropotan și Torje, iar toți trei cântau o manea care făcea furori la vremea respectivă, “Steaua e numai una”.

“Eram și noi tineri, s-a înțeles total greșit, eram la o petrecere într-un mediu privat. În mod normal nu aveai voie să mă filmezi în casa mea. Ne-am simțit bine, majoritatea aveam și oferte în momentul acela.

Eram foarte buni și pe plan sportiv, a fost o joacă în seara aia, au fost mai multe cântece. Eu cred că nu am ieșit din casă vreo 3 luni de zile și ceilalți s-au izolat în aperioada respectivă”, și-a adus aminte Cristi, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

steaua e numai una

Acesta spune că la vremea respectivă suporterii nu îi lăsau să “respire” deloc pe fotbaliști.

“Și noi ieseam prin cluburi, dar nu făceam ceva ieșit din comun, erau lucruri normale. Eu admit că am gresit și mi-am plătit amenzile. Dacă noi aveam probleme de disciplină eram urmăriți prin oraș de suporteri.

Ne întâlneam cu ei, nu trebuia să pună clubul pe nimeni să ne monitorizeze. Eu nu ieșeam nici în oraș după un meci pierdut”, a mai mărtusit fostul jucător al trupei din Ștefan cel Mare.  

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Un fost campion cu Dinamo, dezamăgit de situația din Ștefan cel Mare: „A ajuns un club din subsolul clasamentului”