RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Motivul pentru care Neagu & Co privesc JO de la televizor: ” Avem o problemă la nivelul antrenorilor”

Printre cele 12 naționale care vor juca la turneul de handbal din cadrul JO nu se află și echipa României. 

Tricolorele au ratat prezența la întâlnirea cu cele mai tari țări din handbal din cauza că au terminat abia pe locul 3 turneul de precalificare găzduit la sfârșitul săptămânii trecute în Muntenegru. Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu, fan declarat al handbalului, a încercat să găsească explicațiil pentru eșecul dureros în urma căruia fetele lui Adi Vasile au izbucnit în lacrimi.

 “Avem o problema la nivelul antrenorilor, pentru că această țară are aptitudini pentru handbal și dacă nu credem asta să ne uităm pe statistici la echipele masculine și feminine de-a lungul timpului. Am avut echipe puternice de handbal, și la fete și la băieți am câștigat Cupa Campionilor, la fel și la volei. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Se clatină scaunul lui Alexandru Dedu? “Domină minusurile în cazul lui”

Pentru sporturile acestea avem oameni cu aptitudini. Ca să fii campion mondial și să domini lumea, asta trebuie sa ne dea de gândit. În dreptul antrenorilor e problema si a școlilor de handbal”, au fost argumentele lui Ion Crcăiunescu în emisiunea Realitatea Sportivă. 


Handbalul era unul dintre sporturile care reușise performanțe notabile în ultimii 15 ani.

La fotbal ne-am pierdut speranța, la handbal nu mi-o pierdusem, pentru că mai avem în competițiile europene competititoare care sunt la vârful competiției. E adevărat și cu ajutorul jucătoarelor străine, ceea ce e o problemă. Mă doare sufletul pentru că pierdem din ce în ce mai mult teren, pe unde eram buni scădem.

ion-crăciunescu

Nu poti să faci performanță cu oameni crae nu au tangențe cu domeniul respectiv trebuie să înțeleagă fenomenul și să aibă și calități manageriele. Dacă nu le ai tu să atragi lângă tine oameni competenți. Lipsa de competență la sport o simțim cel mai acut, pedepsele vin direct și foarte grav și asta ne tine pe loc sau ne dă înapoi”, a mai completat Crăciunescu. 

 CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Concluziile Marianei Tîrcă după ratarea prezenței la JO: “Era previzibil ceea ce s-a întâmplat”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare