RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Cosmin Contra le răspunde pesimiștilor care văd sumbru viitorul naționalei: „Nu trebuie să fim negativi!”

Naționala începe în martie viitoarea campanie de calificare, iar multă lume nu crede că generația care a jucat anul trecut la Euro U21 poate să aducă plusul de care selecționata lui Rădoi are nevoie pentru a face din nou performanță. 

Cosmin Contra așteaptă însă ca vârfurile echipei care ne-a făcut să ne entuziasmăm în vara anului trecut să facă un salt valoric în următoarea perioadă.

„Datele problemei se schimbă, jucătorii români care pleacă în străinătate trebuie să joace, să aibă meciuri în picioare și valoarea lor va crește automat.

Altfel nu putem emite pretenții. Dacă credem că nu vor avea o explozie avem o problemă, nu trebuie să fim negativi,  a declarat Cosmin Contra, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă. 

Câțiva dintre foștii fotbaliști ai lui Rădoi de la tineret au schimbat echipa în perioada de mercato încheiată în urmă cu aproape o săptămână. Este cazul lui Tudor Băluță, al lui Ionuț Radu sau al lui Ionuț Nedelcearu. Ei alături de Pușcaș și Ianis Hagi pot fi oameni de bază în preliminariile CM 2022.

„Pușcaș este pe primul loc acum în Championship și are șanse să promoveze în Premier League. Băluță odată cu transferul la Dinamo Kiev poate juca meci de meci în Champions League.

Mă aștept ca anul ce vine toți să se impună la echipele de club și să vină apoi cu încredere la echipa națională”, a declarat Cosmin Contra, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Un fost selecționer a identificat principala cauză a înfrângerii cu Islanda: “Acolo am suferit enorm de mult”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare