EXCLUSIV | Un fost selecționer a identificat principala cauză a înfrângerii cu Islanda: “Acolo am suferit enorm de mult”

Cosmin Contra consideră că improvizațiile din defensivă au dăunat mult primei reprezentative la Reykjavik. 

Cuplul de fundași centrali Bălașa- Burcă, cu doar 7 selecții împreună înaintea barajului pentru Euro a trebuit să suplinească absențele lui Chiricheș și Dragoș Grigore cu 98 de prezențe adunate sub tricolor. Ultimii doi nu au putut evolua din cauza problemelor medicale.

“Antrenorul naționalei este cu ei acolo, știe ce probleme medicale apar. Din cauza accidentărilor lui Dragoș Grigore și Chiricheș, au apărut jucători fără experiență în locul lor, iar la noi din păcate, se vede că 3-4 absențe contează foarte mult”, a concluzionat Cosmin Contra, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.  

Contra Lituania

După succesul cu Austria, Cosmin Contra avertiza asupra faptului că și începutul mandatului său a fost unul cu rezultate apreciate. Rădoi se lovește și el acum de primul obastacol.

“Și la mine a fost o atmosferă frumoasă, sunt lucruri care se întâmplă. S-a văzut până acum munca lui Mirel Rădoi, chiar dacă am fost neinspirați în acest meci.

Acum nu trebuie să trecem în partea cealaltă, el trebuie să fie spijinit în continuare. Susținerea mea o are”, a mai punctat Cosmin Contra, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Prima reacție a lui Cosmin Contra după ce România a ratat și a doua șansă de a merge la Euro: “Mă așteptam la altceva”