RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Cornel Șfaițer și pariul său pentru un loc de play-off: „E în revenire”

În afara celor trei favorite la titlu care par să nu aibă probleme pentru o calificare în play-off, lupta pentru celelalte trei poziții este parcă mai acerbă ca niciodată. 

Nu mai puțin de 8 echipe pot emite pretenții pentru o prezență în minicampionatul care decide regina Ligii 1. Una dintre ele este și FC Botoșani, care în stagiunea precedentă a ajuns în premieră în play-off. Fost conducător al moldovenilor, Cornel Sfaițer este convins că trupa lui Croitoru va putea să își îndeplinească obiectivul și în primăvara lui 2021.

„E în revenire față de ce am văzut la ultimele jocuri, sigur că la meciul cu Dinamo au fost ajutați și de faptul că Ionel Gane nu a putut alinia un 11 așa cum și-ar fi dorit. Și au profitat. Pot ajunge în play-off, de ce nu?

E o echipă care a avut un debut bun, apoi o perioadă mai modestă. Lupta pentru play-off va fi una strânsă până în ultima etapă. Avem experienta din sezoanele trecute când au fost echipe care s-au aflat mult timp acolo și au pierdut poziția în ultimele etape. E devreme să discutăm”, a fost poziția președintelui de la Sepsi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Un oficial din Liga 1 nu se ferește să recunoască: “Dinamo este cea mai iubită echipă din țară!”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare