RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Un oficial din Liga 1 nu se ferește să recunoască: „Dinamo este cea mai iubită echipă din țară!”

Cornel Șfaițer s-a declarat un admirator al lui Dinamo de mai multă vreme. Președintele celor de la Sepsi a fost la un moment dat chiar în tatonări pentru a se alătura conducerii administrative a clubului din Ștefan cel Mare.

Discuțiile de la acea vreme nu s-au concretizat și acesta a acceptat să meargă la Sfântu Gheorghe pentru a o transforma pe Sepsi într-o echipă cu pretenții de cupe europene. Însă Cornel Sfaițer și-a păstrat simpatiile și admite că Dinamo este cea mai iubită echipă din România. Mai mult, șeful covăsnenilor a devenit și membru DDB pentru a contribui și financiar la redresarea clubului cu o vechime de 72 de ani.

„Au un public extraordinar, mă uitam și la Botosani cum i-au întâmpinat fanii pe jucători și cum i-au însoțit la plecarea spre stadion. Dinamo are cel mai mare număr de suporteri din țară, este echipa cea mai iubită, dar nu este suficient numai ajutorul suporterilor”, a avertizat Cornel Șfaițer, în exclusivitate la realitateasportiva.net. 

Conform mediei de spectatori din sezonul trecut, până la întreruperea campionatului cauzată de pandemie, Dinamo era pe poziția a treia cu 4610 fani prezenți în medie la meciurile de pe teren propriu. Câinii erau devansați doar de U Craiova și FCSB, care însă își desfășoară meciurile pe stadioane cu o capacitate mai mare decât arena din Ștefan cel Mare.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Griji pentru retrogradare în Ștefan cel Mare? “Sunt 4 echipe mai slabe decât Dinamo”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare